موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود
سرخط خبرها

خشم هواداران استقلال از کی‌روش| چرا امیری هست، محبی نیست؟!

  • کد خبر: ۱۲۶۲۱۹
  • ۲۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۱
خشم هواداران استقلال از کی‌روش| چرا امیری هست، محبی نیست؟!
کارلوس کی‌روش در تصمیمی بحث برانگیز محمد محبی را به دلیل مصدومیت از تیم ملی حذف کرد، اما وحید امیری را با وجود آسیب دیدگی به خود به قطر برد که این تصمیم با خشم هواداران استقلال مواجه شده است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، آخرین لیست دعوت شدگان تیم ملی برای اردوی اتریش اعلام شد و محمد محبی یکی از خط خوردگان لیست نهایی بود. به نظر می‌رسد جوان بوشهری باید فعلاً بی‌خیال رویای رسیدن به جام جهانی شود. روز‌های گذشته شایعاتی مبنی بر مصدومیت جزئی محبی در رسانه‌ها منتشر شد و دلیل خط خوردن او را از تیم ملی همین موضوع اعلام کردند. شایعه‌ای که اگر صحت داشت به نظر نمی‌رسید کی‌روش به خاطر مصدومیت جزئی کلاً بی‌خیال این بازیکن شود و او را در لیست اتریش نگذارد. دقیقاً اتفاقی که برای وحید امیری افتاد، امیری با وجود اینکه این فصل را با مصدومیت شروع کرد و تا اینجای فصل در هیچ رقابتی حضور نداشت در لیست نهایی اردوی اتریش حضور داشت.
 هیچ کس منکر کیفیت فنی و توانایی‌های امیری ۳۴ ساله در دوران قبل از مصدومیتش نمی‌شود، اما شاید جا داشت که این بار کی‌روش جوان ۲۳ ساله بوشهری را در این اردو محک جدی‌تر می‌زد و بعد بر سر بردن یا نبردنش به جام جهانی تصمیم می‌گرفت.
 آمار فصل قبل:
با نگاهی به آمار فصل متوجه می‌شویم که محبی با توجه به اینکه حدود یک چهارم وحید امیری بازی کرده، اما عملکرد بسیار خوبی را از خود به جای گذاشته است و کیفیت فنی این بازیکن قطعاً دلیل خط خوردن او نمی‌تواند باشد. محمد محبی در ۱۸ بازی (۵۴۷ دقیقه) که فصل قبل برای سانتاکلارای پرتغال به میدان رفت آمار ۳ گل زده را به‌نام خودش ثبت کرد و هیچ پاس گلی نداد. از سوی دیگر وحید امیری در ۲۶ بازی (۲۲۴۸ دقیقه) که برای پرسپولیس به میدان رفت ۲ گل زد و ۴ پاس گل به‌نام خودش ثبت کرده است.

مقایسه آمار این فصل محبی و امیری

فوتبال ایران تا اینجای لیگ بیست و دوم ۶ هفته را پشت سر گذاشته است. وحید امیری به خاطر مصدومیت از ناحیه کمر و عمل جراحی تا کنون موفق به بازی در لیگ ایران نشده است.
از طرفی محمد محبی که این روز‌ها بخوبی جایش را در ترکیب تیم ساپینتو پیدا کرده در ۵ بازی (۳۸۰ دقیقه) که برای آبی پوشان به میدان رفته یک گل به ثمر رسانده است. همه چیز
نشان دهنده این است که تجربه بازیکن برای کارلوس کی‌روش اولویت بیشتری نسبت به استعداد بازیکنان جوان دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->